Loenta

Mijn naam is Rian Wijffelaars.
Afgestudeerd als pedagoog en jeugdzorgwerker heb ik een passie voor het werken met kinderen, jongeren en hun opvoeders. Inmiddels heb ik ervaring opgedaan binnen het basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs, kinderopvang, gesloten gehandicaptenzorg, jeugdzorg, kinder- en jeugdpsychiatrie en de ambulante zorg.

Ieder persoon zie ik als een uniek persoon met krachten en mogelijkheden. Ik vind het interessant om samen te onderzoeken waar deze krachten en mogelijkheden liggen en streef ernaar dat de desbetreffende persoon leert te handelen naar zijn/haar eigen mogelijkheden.

Vanaf 2009 ben ik, dankzij Angelique Didderen van Indachtig, al geprikkeld door Mindfulness en heb ik in de loop der jaren steeds meer mogen ontdekken wat Mindfulness kan betekenen voor mijzelf en de mensen om mij heen. Gedurende mijn opleiding pedagogiek heb ik, bij mijn toenmalige stageplek binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie, mijn afstudeeronderzoek over Mindfulness voor kinderen met ADHD afgerond. Hierna heb ik besloten om zelf ook Mindfulness trainer te worden, waarvoor ik de opleiding ‘Aandachtsgerichte cognitieve therapie’ heb gevolgd bij SeeTrue aan het RINO te Eindhoven.

Eind 2016 heb ik bij Dolfijnwellness te Amsterdam mijn opleiding tot erkend kinderyogadocent succesvol afgerond.

Verder blijf ik mij verdiepen en verbreden in mijn kennis en ervaring op pedagogisch gebied en binnen de Mindfulness door het volgen van bijscholing, congressen en workshops.

 

Samenwerkingspartner
Indachtig - Angelique Didderen
indachtig.nl/angelique-didderen/

Logo-ontwerp en portretfoto door Veerle Evens
www.veerleevens.com